حوزه علمیه باقرالعلوم (علیه السلام) شهرقدس-تهران

  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 
  • ورود 

در دنیای اینترنت چگونه زندگی زناشویی مان را حفظ کنیم؟

27 دی 1396 توسط حوزه علمیه باقرالعلوم علیه السلام

در این میان، زوج ها بد نیست به این ۵ توصیه که ممکن است در پایداری رابطه زناشویی شان و اجتناب از وسوسه های هر روز افزایندهِ توجه کنند. مبادا که پیوند زناشویی شان قربانی سوء تفاهمات و افراط و تفریط های این دنیای تازه و بی در و پیکر بشوند

در دوران مدرن، رسانه های اجتماعی قوانین  روابط تغییر کرده است. سهولت استفاده و دسترسی به فن آوری ساخته شده به طور فزاینده ای برای رسیدن به غریبه ها جذاب و آسان شده است، پیدا کردن یار مدرسه خود و یا  پیدا کردن  تصادفی – همه فقط با کلیک یک دکمه است.

بدون تردید شبکه های اجتماعی درون اینترنت، قوانین دوستیابی و رابطه های زناشویی را تغییر داده اند. دسترسی به تکنولوژی و امکان ابراز وجود توانسته است بخش بزرگی از مردم شهرهای جهان را در معرض دید غریبه ها و افراد بیرون از محیط سنتی  قرار دهد.

تغییرات جدید به خودی خود شانس مراوده و تماس آدم های مجرد را گسترش داد و سکوی پرتاب خوبی برای جستجوی دیگران و معرفی خودشان گشت. اما خود این امکان جدید، به شکل مخاطره انگیزی تبدیل به یک وسیله پر تنش برای زوج هایی شده است که در یک رابطه زناشویی شان قرار دارند.

زوج هایی که همراه با بقیه افراد در ترافیک رو به گسترش آسان شدن آشنایی ها قرار می گیرند خواسته یا ناخواسته نمی توانند از بازار بزرگِ تماس ها جدا باشند. حضور وسیع و سرشار از اطلاعات شخصیِ مردان و زنان در شبکه های اجتماعی می تواند منجر به وسوسه هایی گردد که از شیطنت ها و گپ و گفتگوهای دوستانه تا ابراز احساسات عاشقانه را در بر بگیرد.

روان درمانگر امریکایی خانم Sherrie Campbell در مصاحبه اش با نشریه اینترنتی AlterNet می گوید: « بسیاری از افراد مقدار قابل توجهی از آرزوها، نیازها و شرائط روحی و عاطفی خود را در شبکه های اجتماعی عیان می سازند. این واقعیت در کنار توانایی تماس همزمان با دهها نفر در طی روز باعث می شود فرصت های بسیار فراوانی برای رابطه با دیگران فراهم شود.»

در این میان، زوج ها بد نیست به این ۵ توصیه که ممکن است درپایداری رابطه زناشویی شان و اجتناب از وسوسه های هر روز افزایندهِ توجه کنند. مبادا که پیوند زناشویی شان قربانی سوء تفاهمات و افراط و تفریط های این دنیای تازه و بی در و پیکر بشوند

1- اطلاعات شخصی خود را به غریبه ها ندهید

_ به جز مواردی که مربوط به شغل و حرفه تان است سعی کنید از دادن اطلاعت مربوط به حضور خودتان در شبکه های اینترنتی حتی آدرس ایمیل و اسم فیسبوکی به « غریبه ها» خودداری کنید. دلیل اصلی این است که شاید ممکن است یک تماس بی ضرر و گپ و گفتگوی معمولی باشد ولی چون شروع یک تماس و رابطه است که شریک زندگی تان به آن دسترسی ندارد و به طور طبیعی شانس توسعه آشنایی در ان وجود دارد.

_ نسبت به «like» زدن روی تصاویر و یادداشت های شخصی دیگران ملاحظه کنید. وقتی به عنوان مثال بر روی تصویر زیبا و یا نیمه برهنه یک  نفر از جنس مقابل توجه نشان می دهید و شریک زندگی تان نیز آن را می بیند به خودی خود تنشی ایجاد می کنید که شاید عمدی نبوده است. گفتگوهای شخصی و حتی صحبت هایی که در ان نازو عشوه و  احساسات عاطفی وجود دارد نیز در کمترین حالت، باعث برانگیختن احساس حسادت یا احساس منفی در شریک زندگی تان خواهد کرد. با توجه به اینکه در جمع مشترک دوستان تان، فامیل و اقوام و دوستان نزدیک هم شاهد این رفتار شما خواهند بود.

2 - حتما و به طور متناوب، از شبکه های اجتماعی فاصله بگیرید

اگر فکر می کنید به هر دلیلی، انرژی و وقت بیش از حدی را در اینترنت و دنیای تماس ها و دوستان به ر می برید بهتر است گاهی از آن فاصله بگیرید. داشتن حساب توئیتر و فیسبوک مشترک با همسر یا دوستی که در رابطه مداوم هستید نیز ایده خوبی است. هم شما و هم سایرین به طور خودکار یاد می گیرید حریم تان را حفظ کنید و تن به وسوسوه های فراوان که بالاخره وجود دارد ندهید.

3 – هرگز بر علیه شریک زندگی تان در شبکه های اجتماعی بدگویی نکنید

طبیعی است که گاهی از شریک زندگی تان دلخور می شوید یا یکی از خصلت هایش آزارتان می دهد. یا ناراحت هستید که  توجهی به روز تولد شما نداشته است و حتی بخشی از مشکلات زناشویی تان غیظ تان را در می آورد ولی این همه دلیل نمی شود که آن را با شیپور از طریق اینترنت در سراسر جهان جار بزنید.

4 – ادای کارآگاه های آماتور را در نیاورید

حسادت و عدم اطمینان به شریک زندگی آن هم به محض لایک زدن به تصویر یک جنس مخالف و بدتر از آن وارد شدن به حساب شخصی شان در مجموع شاید بخشی از نگرانی های تان را پاسخ دهد ولی اگر اینقدر نگرانید بهتر است از خودتان شروع کنید و به این سئوال اساسی پاسخ دهید که چه مشکلات دیگر در زندگی مشترک تان وجود دارد که تا این حد به رابطه موجود تان عدم اعتماد نشان می دهید. 

 نظر دهید »

جلسه آموزشی تغذیه سالم و نقش آن در تناسب اندام در حوزه علمیه باقر العلوم علیه السلام

23 دی 1396 توسط حوزه علمیه باقرالعلوم علیه السلام

جلسه آموزشی تغذیه سالم و نقش آن در تناسب اندام ویژه کادر در حوزه علمیه باقر العلوم علیه السلام  شهر قدس برگزار گردید.

مورخ 20/10/96سرکار خانم جوکار ،کارشناس تغذیه از مرکز بهداشت شهرستان قدس در حوزه علمیه حضور یافت و در خصوص نقش تغذیه سالم ورابطه آن با تناسب اندام سخن گفت :

ایشان اضافه وزن وچاقی را یکی از خطرناک ترین بیماری‌های قرن شمردند وراه کارهایی را هم در این خصوص ارائه دادند .

1. امروز یک میوه جدید را امتحان کنید. تازه، یا میوه ی خشک مهم نیست (ولی شکر اضافه نکنید). خیلی از افراد چاق تمایلی به خوردن میوه ندارند و یا اصلا در سبد غذایی روزمره شان میوه جایی ندارد.

   2. روزانه حداقل 6 تا 8  لیوان آب خالص بنوشید. یک بطری آب در دسترس خود قرار دهید تا بتوانید بعد از خالی شدن مجدد آن را پر کنید و در پایان روز نیز به خوبی آن را بشویید. خیلی از اوقات شما بین گرسنگی و تشنگی دچار اشتباه می شوید واگر آب در دسترس شما باشد از خوردن غذای اضافی رها می شوید.

   3. حداقل به میزان یک فنجان سبزیجات غیر نشاسته ای با برگ سبز تیره مصرف نمایید. (برای مثال بروکلی، اسفناج، کلم بروکسل، کاهو)

   4. قبل از وعده های اصلی غذا از سالاد استفاده نمایید.

   5. روزانه حداقل 2 میان وعده سالم شامل حداقل دو گروه غذایی داشته باشید. برای مثال یک سیب به همراه یک لیوان شیر کم چرب و یا نصف فنجان ماست کم چرب به همراه نصف فنجان تمشک.

   6. حداقل 1 یا 2 فنجان شیر بدون چربی یا 1% چربی بنوشید. می توانید شیر را به تنهایی یا همراه غلات یا در قهوه یا در هنگام پخت غذا به کار برید.

   7. میان وعده ای را برای خود برنامه ریزی کنید که حداکثر تا 100 کالری داشته باشد.(2 عدد بیسکوییت کوچک یا 4 تکه کوچک شکلات) در استفاده از این مواد غذایی زیاده روی نکنید حداکثر 2-3 بار در هفته.

8_نان حتما سبوس دار استفاده کنید خودش باعث تنظیم قند و چربی میشود .

9_کوهنوردی و پیاده روی دو ورزش هوازی و مناسب جهت تنظیم تناسب ندام خواهد شد .

 نظر دهید »

 با زلزله شوخی کنیم اما کمی دیرتر!

05 دی 1396 توسط حوزه علمیه باقرالعلوم علیه السلام

​

?شاید برخی گمان کنند که وقوع زلزله در محل زندگی ما صرفا حادثه‌ای است در میان حوادث روزمره جهان، با این تفاوت که این بار ما در مرکز حادثه واقع شده‌ایم.‌

?مجالی برای ارائه استدلال تفصیلی نیست ولی از آیات قرآن می‌توان چنین استنباط کرد که پدیده‌هایی که - به ویژه درباره مرگ - به انسان تلنگر می‌زنند «پیام شخصی» برای هر فرد دارند، ولو آن فرد زلزله‌ای را در میان بیست میلیون نفر دیگر احساس کرده باشد. در واقع، چنین زلزله‌ای بیست میلیون پیام هشدارآمیز معنوی و کاملا حساب شده به آدرس شخصی تک‌تک این افراد ارسال کرده است. قرار بوده که یکی در چهارده سال و سه ماهگی این پیام را دریافت کند،  دومی در سی و شش سال و دو ماهگی و دیگری در هشتاد سالگی. البته این پیغام برای هر کس معنای ویژه خودش را دارد که خودِ شخص با توجه به سابقه اعمالش بهترین معناکننده محتوای آن است. 

? @sepah_quds

? این هشدار در کنار هشدارهای دیگر - مثل مرگ و بیماری سخت دوستان و عزیزان - به عنوان‌ حجت الهی در پرونده فرد ثبت می‌شود تا پس از مرگ از خداوند گله نکند که چرا نشانه‌های هشداردهنده کافی را در زمان زندگی دنیایی برای او ارسال نکرده است. 

? قرآن در پاسخ به افرادی که زندگی را به غفلت گذرانده و پس از مرگ تقاضای بازگشت به این دنیا را دارند قاعده روشن و بسیار تأمل‌برانگیزی (البته با یک استثنا) بدین مضمون ارائه می دهد که خداوند عمر هر کس را به اندازه‌ای طولانی می‌کند که در او امید بیدار شدن باشد: وَهُمْ يَصْطَرِخُونَ فِيهَا رَبَّنَا أَخْرِجْنَا نَعْمَلْ صَالِحًا غَيْرَ الَّذِي كُنَّا نَعْمَلُ أَوَلَمْ نُعَمِّرْکُم مَّا یَتَذَکَّرُ فِیهِ مَن تَذَکَّرَ وَجَآءَکُمُ النَّذِیرُ (و آنان در آنجا فرياد بر می‌‏آورند: پروردگارا! ما را از جهنم بيرون بياور تا غير از آنچه می ‌کرديم كار شايسته كنيم. آیا عمر شما را آن قدر طولانی نکردیم كه هر كس كه بايد در آن عبرت گيرد عبرت می‌‌گرفت و آيا براى شما هشداردهنده نيامد؟ فاطر/37).

? @sepah_quds

? دقایق و ساعات اولیه زلزله، لحظات به خود آمدن و توجه به آفریننده و زندگی بی‌انتهای اخروی است و به همین دلیل است که هنگام زلزله نماز آیات، واجب «فوری» است. به شوخی گذراندن این ساعات اولیه، گذشته از ضرر بزرگ معنوی، چه بسا موجب عدم تمرکز مردم و در نتیجه تلفات بیشتر در صورت وقوع پس لرزه های شدید ‌شود.

? در زمان قدیم که مردم با صدای زوزه گرگ می‌خوابیدند، شب‌ها با آسمان پرستاره مأنوس بودند، صدای آبها گوششان را نوازش می‌داد و اموالشان منحصر به گاو و گوسفند و زمین و امثال آن بود از غفلت‌زایی دنیا شکوِه‌ها داشتند. امروز که اسباب غفلت‌ در دنیای واقعی و مجازی از در و دیوار بر ما هجوم آورده است نگذاریم این تلنگرهای استثنایی و کم‌تکرار با شوخیهای زودهنگام بی‌اثر شود. 

?شوخی با زلزله امر بدی نیست و در جای خود می تواند آرامش‌بخش باشد ولی نباید جای لحظاتی را پر کند که انسان بیش از هر وقت دیگر آمادگی ارتباط با «تنها آرامش‌دهنده حقیقی قلبها» را دارد. 

? بی‌شک مدیران عاقل و متدین شبکه‌های مهم‌‌ خبری و کانالهای پرطرفدار تلگرامی می‌توانند با تاخیر  چند ساعته انتشار این مزاحها - که اتفاقا برخی شنیدنی و نشاط آور است - در رشد معنوی جامعه نقش موثری داشته باشند. با زلزله شوخی کنیم اما کمی دیرتر!

 نظر دهید »

نکته های جالب کلاس داری مخصوص طلابی که حلقه دارند یا مربی کودکانند

24 آبان 1396 توسط حوزه علمیه باقرالعلوم علیه السلام

​ 1-  همیشه ازتجربیات اساتید موفق در کلاس الگو برداری کنید . معمولا اساتید موفق انهایی هستند علاوه بر مهارت های تدریس در زمینه کلاس داری وایجاد نظم نیز موفق می باشند .شما می توانید مشکلات خود را با شهامت با ایشان در میان بگذارید و از انها بخواهید شما رادر حفظ نظم و انظباط کلاس یاری کنند .بهتر است چندین جلسه در کلاس های درس سایر اساتید شرکت کنید و نحوه کلاس داری را از ایشان بیاموزید. 2-  اوایل سال تحصیلی حساس ترین زمان از نظر برقراری نظم تا پایان سال می باشد. در صورتیکه در جلسات اول بتوانید رهبری کلاس را به دست خود بگیرید تا پایان ان تقریبا مشکلی پیش نخواهد امد.یعنی نحوه حضورو برخورد شما در اولین جلسات نقش مهمی در کنترل و هدایت کلاس دارد.بنابراین در جلسات اول نهایت دقت را داشته باشید تا در جلسات بعدی زمام امور از دستتان خارج نشود. در صورتیکه در اوایل سال تحصیلی به دانش اموزان فرصت ایجاد بی نظمی داده شود در این صورت کنترل کلاس و اغاز نظم درجلسات بعد مشکل خواهد شد.گفته می شود دانش جویان به سرعت وضعیت کلاس و اخلاق مربی را ارزیابی می کنند و تشخیص می دهند که آیا به انها اجاره داده خواهد شد تابه اهداف خود برسند یانه؛ به عبارتی دیگر بهترین روانشناس کلاس ، شاگردان می باشند. 3- همیشه پیش از شروع کلاس های خود برنامه ریزی کنید و برای حضور درکلاس آماده باشید  .پیش از شروع کلاس ها ازاماده بودن خودرا ازنظرروش تدریس و ابزار های اموزشی اطمینان حاصل کنید.  داشتن یک برنامه منظم نقش مهمی در کنترل کلاس و هدایت ان دارد.

ادامه »

 نظر دهید »

برای تقویت تمرکز و رهایی از پراکندگی چه کنیم؟

29 مهر 1396 توسط حوزه علمیه باقرالعلوم علیه السلام

 

? نظم در فکر ، محصول نظم در گفتار و رفتار است. کسانی که با برنامه زندگی می کنند و برای هر دقیقه و کلمه خود برنامه و حساب دارند ، ذهن آرام تری دارند و هم در بیداری دچار تشویش نمی شوند و هم در خواب ، دچار کابوس!
البته گاهی خود نظم نیز تشویش آور می شود که آن وقتی است که نظم اصالت پیدا کند و فعالیت ها تحت الشعاع قرار گیرد.
نظم ، هدف نیست ؛ وسیله است. آن هم وسیله ای که رسیدن به هدف فقط در گروی آن است.

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

حوزه علمیه باقرالعلوم (علیه السلام) شهرقدس-تهران

حوزه علمیه خواهران باقرالعلوم 02146811686---02146826520

جستجو

موضوعات

  • همه
  • اخبار حوزه
  • ادبی
  • امام خمینی
  • برزخ
  • بسیج طلاب
  • بصیرت
  • بیانات آقا
  • تبلیغ
  • تربیتی
  • حجاب
  • خانواده
  • دفاع مقدس
  • دل نوشته
  • رسول اکرم
  • سیاسی
  • شهدا
  • طلبه نوشت
  • علماء
  • علمی
  • فاطمیه
  • فرهنگی
  • قرآن
  • ماه رمضان
  • محرم
  • مطلب
  • مطلب
  • معاد
  • معصومین
  • مناسبات
  • مهدویت
  • نشریه
  • نهج البلاغه
  • پژوهش

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

آمار

  • امروز: 22
  • دیروز: 129
  • 7 روز قبل: 1019
  • 1 ماه قبل: 6445
  • کل بازدیدها: 328873

کاربران آنلاین

  • معصومه ورپشتي
  • صفيه گرجي
  • زفاک

رتبه

    • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
    • تماس